Rreth Nesh.

01

Eurolab  ka origjinën e saj në vitin 1995,  si një ndër kompanitë e para në import dhe distribucion në Shqipëri. Ajo, përfaqëson rezultatin e përpjekjeve që nisën me modesti 18 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, duke mbërritur në një standard të avancuar biznesi . Sot, portofoli i Eurolab numëron mbi  1,000 marka me famë ndërkombëtare. Eurolab shtrihet në 5 Magazina të shpërndara në rajonet kryesore Shqipëtare: Magazina qendrore Tiranë:  Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, K.P: 1050 Magazina Fier: Lagjja Kryengritja e Fierit, Rr. Koli Dimo, Fier, K.P : 9300. Magazina Vlorë: Lagjja Lirim, Rruga e Re, Vlorë Magazina Korcë: Rruga e Muzakajve, Zona Industriale, Korcë Magazina Sarandë: Lagjja nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Pallati 49, Sarandë
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...