Eurolab Internacional Grup.

eurolab_left
EUROLAB INTERNACIONAL GRUP (EIG) daton origjinën e saj në vitin 1995. Fokusi i kompanisë është shitja dhe shpërndarja e produkteve në mënyrë të drejtpërdrejtë (DSD), duke u përqëndruar në kanalet On / Off Trade. EUROLAB INTERNACIONAL GRUP  mbulon 4 tregje si entitete tregtare dhe distribucioni të pavaruara :

  • Eurolab Internacional Grup – Tiranë (Shqipëri)
  • Eurolab Kosova – Prishtinë (Kosovë)
  • Eurolab Mac – Shkup (Maqedoni)
  • Roksped – Podgorica ( Mal i Zi)
  • Eurolab Italia – Bari (Itali)- Qëndra e Logjistikes

Misioni i kompanisë është ristaurimi i një marrëdhënie afatgjatë dhe të besueshme me partnerët dhe rritja e vetëdijes për nevojat e konsumatorëve; zhvillimi i një organizate dinamike dhe profesionale – kjo falë një stafi të motivuar dhe profesional i cili perfaqëson vlerën e shtuar e performancën e kompanisë.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...